Kategoritë

zoomable
Xhel për shërimin e venave me gështenjë të egër (Ilaç për Variçe ) - GEL ZA VENE (MORSUS)

Xhel për shërimin e venave me gështenjë të egër (Ilaç për Variçe ) - GEL ZA VENE (MORSUS)

1200 lekë

GEL ZA VENE (MORSUS)

 

Xhel për venat

“Morsus Gel Za Vene” është një xhel i përsosur për lehtësimin e variçeve, i formuluar sipas recetave tradicionale me përbërje të bimëve me origjinë ballkanike: gështenjë e egër, fara të zeza,  tërfil të verdhë të ëmbël, fara rrushi. Është një xhel natyral, i cili rekomandohet gjerësisht për të ndihmuar qarkullimin e mirë të gjakut në këmbë duke reduktuar krijimin dhe dhimbjet e variçeve. Kombinimi unik i vajrave esencialë punon në mënyrë të shpejtë dhe efektive për të ndihmuar lehtësimin e problemeve mjekësore:

 

  • Variçet
  • Inflamacioni i venave
  • Dhimbjet dhe fryrjet e këmbëve
  • Ngërçet
  • Kapilarët e ndarë dhe plagët

 

Përdorimi: Aplikoni xhelin në zonën e dëshiruar duke realizuar lëvizje të rrumbullakëta. Bëjeni këtë veprim deri në tre herë në ditë.

Shmangni kontaktin më lëkurat me plagë të hapura, të irrituara dhe të infektuara.

Mbajeni larg fëmijëve.

 

Sasia: 250 ml

 

Mos harroni të na ndiqni në Youtobe duke klikuar [Këtu]