Kategoritë

zoomable
XHEL KOLAGJEN - COLLAGEN GEL

XHEL KOLAGJEN - COLLAGEN GEL

1000 lekë

Xhel Kolagjen , përbërje natyrale e fermentuar e cila maksimizon efektin e aktivizimit të komponentëve hidratues dhe qetësues. Ndihmon pastrimin e lëkurës dhe përmirësimin e shëndetit të saj.

 

  • Fuqi hidratuese
  • Balancon nivelin yndyror dhe ndihmon parandalimin e akneve
  • Rigjeneron lëkurën pas dëmeve nga ekspozimi në diell
  • Veti zbutëse dhe qetësuese
  • Lehtësisht i absorbueshëm
  • Pa paraben
  • Pa ngjyrues artificialë.

 

Përdorimi: Aplikoni sasi të xhelit në fytyrë, qafë dhe trup dhe masazhoni butësisht me mollëzat e gishtërinjve deri sa të absorbohet mirë nga lëkura. Përdoreni rregullisht për rezultate të kënaqshme.

 

Kujdes!! Shmangni kontaktin me sytë! Në rast se ndodh, shpëajini më ujë të pastër të bollshëm.

 

Sasia: 300 ml

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA