Kategoritë

zoomable
SPRAY DEPILIMI - LUIS & BIEN HAIR REMOVAL SPRAY

SPRAY DEPILIMI - LUIS & BIEN HAIR REMOVAL SPRAY

LUIS & BIEN HAIR REMOVAL SPRAY

 

Spray depilimi L&B

 

Spray me përmbajtje natyrale për depilim pa dhimbje në kushte shtëpie.

 

Përdorimi:

Tundeni mirë para përdorimit. Sigurohuni që lëkura juaj është e thatë para se ta aplikoni dhe mos harroni të bëni testin e alergjisë.

Shtypni sprucon e spray-t në zonën e dëshiruar, lëreni të qendrojë për 4 minuta dhe më pas pastrojeni me ujë/pecetë të pastër. Mbani mend që efekti ndryshon nga një person në tjetrin për shkak të qimes dhe lëkurës.

Mos e përdorni në lëkurë të irrituar, të papastër apo të djegur/dëmtuar.

 

Mbajeni larg nga fëmijët dhe shmangni kontaktin me sytë!

 

I përshtatshëm për:

  • Këmbët
  • Krahët
  • Sqetullat
  • Bikini

 

I disponueshëm në formatet për femra/meshkuj

 

Sasia: 100 ml