Kategoritë

zoomable
Pilex për Hemorroide dhe Vena

Pilex për Hemorroide dhe Vena

1800 lekë


Pilex tableta redukton enjtjen dhe bllokimin e venave dhe kapilarëve venozë.
Pilex tableta mban nën kontroll gjakrrjedhjen rektale, shëron zonat e inflamuara, është qetësues simptomatik ndaj kruajtjeve dhe dhimbjeve.

Në sajë të qetësimit të kongjestionit hepatik dhe presionit portal venoz, Pilex tableta luan një rol thelbësor në çrregullimet hepatike të asociuara me kongjestionin venoz.
Veprimi anti-inflamator dhe anti-infektiv reduktojnë inflamacionin, kontrollojnë infeksionin dhe promovojnë shërimin.
Vetitë laksative të Pilex tableta korrigjojnë konstipacionin kronik të asociuar me hemorroidet.

Ingredientët:
Guggul (Balsamodendron mukul)
Mineral pitch (Shilajeet)
Neem (Melia azadirachta)
Tree turmeric (Berberis aristata)
Indian gooseberry (Emblica officinalis)
Chebulic myrobalan (Terminalia chebula)
Beleric myrobalan (Terminalia belerica)
Indian laburnum (Cassia fistula)
Kanchanara (Bauhinia variegata)
Cobra’s saffron (Mesua ferrea)

Indikimet:
Hemorroide interne dhe eksterne
Fisura anale
Ndihmës në venat varikoze
Hemorroide të induktuara nga shtatzania

Avantazhet:
Redukton masën hemorroidale dhe kontrollon simptomat e lidhura me të.
Korrigjon konstipacionin kronik dhe lehtëson defekimin.
Ndihmon në qarkullimin venoz në vanat varikoze.

Përdorimi:
2 tableta dy herë në ditë, këshillohet me ushqim.

Sasia: 100 Tableta

 

Informacioni në këtë faqe interneti ofrohet për qëllime informative dhe nuk është zëvendësim për këshillat nga mjeku juaj ose profesionistë të tjerë mjekësorë.