Kategoritë

zoomable
Himalaya Liv.52 Tablet 100

Himalaya Liv.52 Tablet 100

1400 lekë

Himalaya Liv.52 tableta të pashoqe në kujdesin e mëlçisë

Përfitimet kryesore
Përmban dy përbërës kryesorë - Çikoren dhe Kaper Bush
Çikorja – Mbron mëlçinë nga toksiciteti i alkoolit
Kaper Bush - Frenon nivelet e enzimës ALT dhe AST dhe përmirëson efikasitetin funksional të mëlçisë

Informacioni i Sigurisë
60 vjet besueshmëri në treg

Ingredientët:
Capers (Capparis spinosa)
Wild chicory (Cichorium intybus)
Arjuna (Terminalia arjuna)
Negro coffee (Cassia occidentalis)
Yarrow (Achillea millefolium)
Tamarisk (Tamarixgallica )

Përdorimi:
Të rriturit: 2 tableta dy herë në ditë.
Si suplement i përditshëm ushqimor rekomandohet 1 tabletë dy herë në ditë. Fëmijët mbi 6 vjec: 1 tabletë dy herë në ditë
Këshillohet përdorimi për një kohë të gjatë për efekte sa më të mira.

 

Sasia: 100 Tableta

 

Informacioni në këtë faqe interneti ofrohet për qëllime informative dhe nuk është zëvendësim për këshillat nga mjeku juaj ose profesionistë të tjerë mjekësorë.