Kategoritë

zoomable
Gjalp Trupi me Shkelqim Gold - ORAHOVAČA SUN SHIMMER BODY BUTTER WITH A GOLDEN SHEEN

Gjalp Trupi me Shkelqim Gold - ORAHOVAČA SUN SHIMMER BODY BUTTER WITH A GOLDEN SHEEN

1500 lekë

Gjalpi i trupit Sun Shimmer, i dizajnuar si një copë sapuni, aplikohet lehtësisht dhe shpejt në lëkurë, duke lënë një shkëlqim të bukur të artë. Ai bazohet në hidratues natyralë të lëkurës si kakao dhe gjalpë shea, që mbrojnë lëkurën nga tharja dhe e bëjnë atë të butë dhe dhe me shkëlqim bronz.

Mënyra e përdorimit:
Ngroheni midis pëllëmbëve tuaja dhe fërkojeni mbi lëkurën e tharë me një masazh të butë.

Paralajmërime:
Vetëm për përdorim të jashtëm.

Sasia: 90 gr