Kategoritë

zoomable
Krem zbardhues lekure

Krem zbardhues lekure

1200 lekë

Hemani Herbal Whitening Beauty Cream krem ​​për bukurinë natyrale 100%.

 

Krem Ari , Zbardhues Lëkure me një formulë të tre-fishtë

Zbardhues lëkure (Pika të zeza , njolla kafe)

Anti rrudhë

Anti Akne (Puçrra)

 

Lëkura jonë është sulmuar vazhdimisht nga rrezatimi UV, ndotja e mjedisit dhe produktet kimikale .

Ekspozimi i vazhdueshëm ndaj të gjithë këtyre faktorëve çon në shumë probleme të lëkurës duke përfshirë aknet, njolla dhe plakjen e hershme.

Hemani ofron një product bimor I cili  merret me të gjitha këto probleme pa shkaktuar ndonjë dëmtim të lëkurës tuaj.

 

Ky është një krem me veprim të trefishtë  zbardh fytyrën , largon plakjen e hershme , hidraton thellë dhe siguron mbrojtje nga faktorët e ashpër të mjedisit.

 

Hemani , krem ari për zbardhjen e lëkurës i punur me një formulë të avancuar  dyll blete , vitaminë E, vaj parafine, gjalp shea dhe vaj të pemës së çaji.

Këto përbërës kanë vetitë të fuqishme  rigjeneruese të qelizave duke inkurajuar lëkurën të jetë më e bardhë, rrezatuese dhe e pastër.

 

Krem Ari Hemani synon eleminimin e  pika të errëta ,njollave kafe  ,hidratimin e lëkurës si  dhe ndihmon në zvogëlimin e zbehjes duke orfuar kështu një tonifikim të barabartë të të gjithë fytyrës .

 

 

Për rezultatet më të mira, përdorni atë me sapunin Hemani që vjen së bashku me këtë krem ​​duke e përdorur dy herë në ditë.

 

ISO 9001, ISO 14001

 

© Bio Herbal Albania