Kategoritë

zoomable
MJALTE ORGANIKE JUZZOR

MJALTE ORGANIKE JUZZOR

2200 lekë

 Al Juzoor Honey me nenexhik natyral 350 gr !

 

 

*Al Juzoor Honey me nenexhik ndihmon në përmirësimin e sistemit imunitar.

*Ndihmon në kapërcimin shpejt të të ftohurit dhe astmës

*Punon si një ekspektoran

*Mirë për t'u përdorur gjatë haxhit dhe udhëtimeve tuaja

*Ndihmon për të lënë duhanin

*Pastron mushkëritë .