Kategoritë

zoomable
Himalaya Dental Cream Pastë Dhëmbësh Herbale 100ml

Himalaya Dental Cream Pastë Dhëmbësh Herbale 100ml

470 lekë

-Lufton bakteret dhe patogjenët shkaktarë të karies dhe infeksioneve të tjera dentare.

-Shëron ulçerat dhe ndërlikimet e tjera të gingivave, parandalon formimin e gurëzave.

-Redukton inflamacionin dhe qetëson gjendjet inflamatore të dhimbshme të tilla si periodontiti, abcesi dentar dhe gingiviti.

-Mbron gingivat dhe forcon dhëmbët.

 

Përshkrimi i Produktit

Himalaya Dental Cream është një pastë dhëmbësh 100% natyrale, formuluar veçanërisht për higjienë të përditshme dhe kujdesin oral; Veprimi antibakterial dhe antioksidant lufton patogjenët dhe bakteret shkaktarë të karies dentare, duke parandaluar dhimbjen e dhëmbëve, erën e keqe dhe formimin e gurëzave. Himalaya Dental Cream ndalon gjakrrjedhjen e gingivave, redukton inflamacionin e tyre dhe i shëron ato. Studime të shumta kanë vërtetuar efikasitetin e Indian Lilac, Shegës dhe Babool në çrregullime të ndryshme dentare përfshirë dhe halitozën. Fluorspar është një kombinim i lime me fluorine dhe është një burim natyral i fluorine, i cili parandalon karien dentare.

Embelia ribes

Ingredientët:

  • Bishop’s Weed (Carum copticum)
  • Fluorspar (Vaikranta bhasma)
  • Neem (Azadirachta indica)
  • Toothache tree (Xanthoxylum alatum)
  • Pomegranate (Punica granatum)
  • Babool (Acacia arabica)
  • Triphala
  • Five leaved chaste tree (Vitex negundo)

Terminalia bellerica