Kategoritë

zoomable
Set Kaviar & Perla për fytyrë

Set Kaviar & Perla për fytyrë

6500 lekë

Institut Arnaud Anti-aging Perle & Caviar

 

  • Kurë Prestigje:

Trajtim prestigj me përbërës aktive dhe të fuqishëm i zhduk rrudhat, krijon një efekt tërheqje dhe thekson ngjyrën e fytyres.

Aplikohet në mëngjes ose mbrëmje për 3 javë mbi lëkurë të pastër në faqe ose qafe( mund të vendoset dhe poshtë kremit që perdorni zakonisht)

 

  • Krem dite premium global:
Një produkt ditor kundra plakjes tejet efektiv, zvogëlon thellësinë e rrudhave dhe e bën lëkurën tuaj të butë dhë të tendosur.
 
Aplikohet në mengjes në fytyrë dhe qafë të paster. Masazhohet me kujdes që të stimulohet depertimi i elementeve aktive.
 
  • Eliksiri i kontureve te syve:

Ekspert për trajtimin e syve, tendos shpejt lëkurën rreth konturit të syve dhe mbush rrudhat.

Hidhni disa pika në zonën poshtë syve, në mëngjes dhe darkë. Prekeni lehtë që të ndihmoni absorbimin e tij. 

 

Produkt i testuar dermatologjikisht

Made In France