Kategoritë

zoomable
Kapsula të farës së zezë

Kapsula të farës së zezë

1300 lekë

KAPSULAT E FARËS SË ZEZË
 
Kapsulat e farës së zezë janë ndër produktet më të mira bio natyrale që sot ka në tregun botëror:
 
Të pastërta 100%
Të sigurta 100%
Natyral nga vaj farës së zezë (presim të ftohtë)
 
Lehtëson stresin
Ndihmon në gjumë të shëndetshëm
Përmirëson shëndetin imunitar
Ofron një lëkurë të shëndetshme
Anti-fungale
Anti-bakteriale.
 
 
Dobi të tjera :
 
Forcon zemrën,
Rregullon rrahjet e zemres
Forcon muskujt e zemres.
Pastron gjakun,
Stimulon mëlçinë,
Pastron e traktin urinar,
Vepron si diuretik,
Ndihmon në thyerrjen dhe largimin e gurëve nga fshikëza e urinës.
Liron edhe pastron zorrët
Kuron zorrën e trashë
Shton potencën
Rrit rrezistencen ndaj virusëve të ndryshëm gjatë katër stinëve
Largon djersitjen e tepërt
Pastron edhe forcon mushkëritë
Problemet e kollitjes.
 
 
Nuk përmbajnë lëndë kimike, konservuese dhe lëndë shtese.
 
Vlerat e suplementit:
 
Omega 3 - 0.2%
Omega 6 - 57.8%
Omega 9 - 23.1%
 
Përdorimi:
 
Një kapsul në ditë, por për efekt më të fortë mund të pihet një kapsule në mëngjes dhe një në darkë para ushqimi.
 
Sasia : 60 Kapsula