Kategoritë

zoomable
Molla jeshile dhe përfitimet prej sajë

Molla jeshile dhe përfitimet prej sajë

Molla jeshile..fruti që e kemi gjithnjë në tryezat tona por nuk i kushtojmë vëmendjen e duhur përfitimeve prej saj !


Me siguri nuk i dimë të gjitha ...


• Super detoxifikim i organizmit ✔
• Përshpejton metabolizmin ✔
• Ngadalëson procesin e plakjes ✔
• Redukton nivelin e kolesterolit ✔
• E pasur me antioksidantë ✔
• Ndihmon rënien nga pesha dhe rregullimin e apetitit ✔
• Forcon dhëmbët dhe kockat ✔
Burim mjaft i pasur i Vitaminës A, C, K
• Jep energji ✔


• Përshpejton metabolizmin ✔
Molla jeshile ka një përmbajtje të lartë të fibrave, të cilat ndihmojnë përshpejtimin e metabolizmit dhe procesin e detoksifikimit të organizmit. Ajo siguron mbrojtjen e sistemit të tretjes dhe mëlçisë nga elementët e dëmshëm.
• Sasi të pakëta yndyre ✔
Ndihmon presionin gjakut dhe promovon qarkullimin e mirë të tij duke parandaluar sulmet në zemër.
• Burim mjaft i pasur i Vitaminës K, A, C ✔
Mbron qelizat e lëkurës nga dëmet prej radikaleve të lira dhe zvogëlon rrezikun e kancerit të lëkurës. Vitamina A ndihmon funksionimin e mirë të shqisës së të parit.
• Mjaft e mirë për dhëmbët dhe kockat ✔
 Molla jeshile është e pasur me minerale dhe Kalcium, i cili ndihmon fuqishëm kockat dhe dhëmbët.
• Ngadalëson procesin e plakjes ✔
Molla jeshile ndihmon ushqyerjen e lëkurës dhe ruan natyralitetin e saj, duke mbrojtur njëkohësisht organizmin nga plakja e parakohshme. Ajo ndihmon eliminimin e rrathëve të zinj të syrit.
• Super e pasur me antioxidantë ✔
.......


www.bioherbal.al


Përgatiti: E.Haxhiu