Kategoritë

zoomable
KREM DIELLI SUN 60+ (FACE CREAMSKIN DOCTOR)

KREM DIELLI SUN 60+ (FACE CREAMSKIN DOCTOR)

1200 lekë

“SUN”  FACE CREAM (SKIN DOCTOR)

 

Krem dielli për fytyrën me fuqi të dyfishtë !!

 

  1. Mbrojtje 60 SPF (UVA/UVB )
  2. Fuqi zbardhuese.

 

  • Zbut intensivisht lëkurën
  • Formulë unike lehtësisht e absorbueshme
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës
  • Aparencë dhe shkëlqim natyral
  • Ingredientë super aktivë për sigurimin e mbrojtjes dhe zbutjes së lëkurës
  • Ruan lagështirën e duhur të fytyrës

 

Përdorimi: Aplikoni kremin në fytyrë para dhe gjatë ekspozimit në diell.

Masazhoni butësisht deri sa të përthithet mirë nga lëkura dhe riaplikojeni sërish gjatë ditës.

 

Sasia: 150 ml

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA