Kategoritë

zoomable
SCRUB ME VAJ ARGANI - FACIAL SCRUB (HAMED SALON)

SCRUB ME VAJ ARGANI - FACIAL SCRUB (HAMED SALON)

1000 lekë

FACIAL SCRUB (HAMED SALON)

 

Scrub për fytyrën

 

  •  Super formulë bimore
  •  E pasur me ekstrakte natyrale të arganit të pastër
  •  Fuqi pastruese dhe zbardhuese
  •  Pastron lëkurën dhe largon qelizat e vdekura
  •  Mundëson ajrosjen e poreve
  •  I jep lëkurës shkëlqim dhe butësi
  •  Pa asnjë efekt anësor
  •  E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

 

Sasia: 500 ml

 

Përdorimi:

Aplikoni scrub-in në fytyrë dhe qafë.

Masazhoni me mollëzat e gishtërinjve në lëvizje të rrumbullakëta për disa minuta dhe më pas shpëlajeni me ujë të pastër.

Për rezultate më të dukshme, përdoreni rregullisht dy herë në javë.

Ruajeni në temperaturën e dhomës (25 gradë Celsius).

Shmangni kontaktin me sytë !! Në rast se ndodh, shpëlajini me ujë të pastër të bollshëm.

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA