Kategoritë

zoomable
Krem Duarsh - Hand & Nail Cream Hedera Vita

Krem Duarsh - Hand & Nail Cream Hedera Vita

400 lekë

Kremra duarsh me vajra bimor 100 % të cilët:

 

  • Ushqejnë,
  • Hidratojnë,
  • Rigjenerojnë,
  • Përtërijnë lëkurën e duarve.


Aromat e këndshme të livandës, kamomilit, trëndafilit, arganit, agrumeve, qershisë, kokosit, orkides, nenexhikut të manaferrave, ullinjve, vaniljes ju japin një zgjedhje të një kujdesi cilësor dhe mbrojtje të mirë.

 

HederaVita - Natural Cosmetics

Me pëbrësit me kualitet të lartë nga  Zvicrra CH Advanced Swiss Quality  dhe çeritifikatë Europiane për prodhime organike !

Nuk përmban paraben dhe vajra parafine & silikoni

  

Sasia:  30 gr  

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA