Kategoritë

zoomable
Anti Rrudhë Me Acid Hialuronik - Hyaluron Anti Age Hedera Vita

Anti Rrudhë Me Acid Hialuronik - Hyaluron Anti Age Hedera Vita

2000 lekë

Përfitimet kundra plakjes të acidit hyaluronik !

 

Linja Hyaluron bazohet në efektin e provuar pozitiv të acidit hialuronik në trajtimin e lëkurës kundër rrudhave .

Karakteristikat hidratuese të acidit hyaluronik janë shumë të rëndësishme kur flitet për plakjen e lëkurës.

Në moshë të re, lëkura mund të mbahet ndaj ujit dhe të rifitoj një balancë të hidratimit, por e humbet këtë aftësi me kalimin e viteve.

Rezultati është humbja e dukshme e elasticitetit dhe pastaj thuaju "hello" rrudhave !

 

Krem dite i acidit hialuronik:

• Hidraton në mënyrë optimale lëkurën,

• Rrit elasticitetin e lëkurës,

• Zvogëlon pamjen e rrudhave.

Me efektin e tij antioksidues, ngadalëson procesin e plakjes dhe formimin e rrudhave të reja.

 

Pa paraben !

 

 

Sasia: 50 ml 

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA