Kategoritë

zoomable
Kapsula Për Çrregullimet Menstruale - Balen For Woman ( Capsule )

Kapsula Për Çrregullimet Menstruale - Balen For Woman ( Capsule )

2200 lekë

Speciale per femra 

Produkt origjinal me prodhim nga Turqia nga brandi i njohur BALEN 


• Rregullon ciklin menstrual dhe trajton spazmat dhe ngërçet shoqëruese,
• Ndihmon në zvogëlimin e stresit mendor që shfaqen gjatë periudhës së menstruacioneve,
• Parandalon dhimbjet e stomakut dhe dhimbjet gjatë ciklit menstrual,
• Eliminon problemet dhe çrregullimet menstruale si humbja e oreksit, lëkundjet e këmbëve, dhimbja e kokës, fryrja dhe ndjeshmëria në gjoks,
• Redukton prodhimin e hormoneve androgjene dhe rrit prodhimin e estrogjenit të hormonit, i cili më pas çon në një rrezik të shtuar të shtatzënisë tek gratë,
• Ndihmon në gjakderdhjen gjatë menstruacioneve, që do të thotë të eliminoni një nga problemet më të mëdha që dëmtojnë gratë dhe aneminë.

Paralajmërim:

Ky produkt nuk është i përshtatshëm për gratë me  tumor në mitër, pacientë me ulçerë, përdorues të drogës nga mpiksja e gjakut, gra shtatzëna ose lactating.

 

Përdorimi:

Rekomandohet të konsumoni 2 kapsula në ditë për të rriturit (mbi 16 vjeç ).

 

Sasia:

120 Kapsula ( 1/620 mg )

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA