Kategoritë

zoomable
Kapsula Për Migrenë - Migraine Capsules Balen

Kapsula Për Migrenë - Migraine Capsules Balen

1500 lekë

Migrena është dhimbje koke të forta, e cila zakonisht karakterizohen nga një goditje e fortë ose pulsive në një zonë të kokës tuaj.

Ajo mund të përfshijnë ndjeshmëri ndaj dritës, tingullit dhe erës, të krijojnë shqetësime vizuale siç janë aurat, dhe madje mund të shkaktojnë nauze ose të vjella.

Migrena është më shumë se një dhimbje koke dhe mund të ndikojë në jetën tuaj të përditshme.

 

Sipas hulumtimeve është vërtetuar se përmbajtja e produktit të ekstraktit të xhinkos bilobës, koenzimës Q10 dhe vitaminës B2 (riboflavin) kanë një efekt në zvogëlimin e ashpërsisë dhe përsëritjes së sulmeve të dhimbjes së kokës.

Është përmendur gjithashtu se ekstrakti dhe valvina kineze e valerisë kontribuojnë në lehtësimin e migraines tek gratë në periudhën e menstruacioneve

 

Lehtësoni dhimbjen, në mënyrë të sigurt

dhe të natyrshme pa efekte anësore !

 

Kapsula e Migrover Përmbajnë:

Ekstrakt Feverfew, Ekstrakt Lionwort, Vitaminë B2, Koenzima Q10, Magnez, Pluhur Koriandri, Ekstrakt Rozmari, Ekstrakti Dong Quai, Ekstrakt Ginkgo Biloba, Ekstrakt xhenxhefili, Acid folik (Vitaminë B9).

Në studimet e kryera u pa që ekstraktet në përmbajtjen e tij ndihmuan për të lehtësuar dhimbjet e migrenës.

 

Përdorimi:

Rekomandohet të konsumoni 2 kapsula në ditë për të rriturit (16 vjeç e lart).

 

Sasia:

60 Kapsula

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA