Kategoritë

zoomable
Super Dieta me Fara Liri, Kakao dhe Lucuma - Diet Food Bio + Super Flax + Kakao 10 % + Lucuma 5%

Super Dieta me Fara Liri, Kakao dhe Lucuma - Diet Food Bio + Super Flax + Kakao 10 % + Lucuma 5%

1100 lekë

Diet-Food Bio + Super Flax + Kakao 10 % + Lucuma 5%

 

Diet-Food Bio + Super Flax + Kakao + Lucuma plotëson dietën me fibra, omega 3 dhe 6 si dhe vitamina dhe minerale të nevojshme për funksionimin e duhur të trupit.

 

 

Çfarë është superfoodi?

 

Superfood është ushqim me veti të mahnitshme shëndetësore. Ky është një ushqim i pasur me lëndë ushqyese. Përmbajtja e vitaminave, mineraleve ose antioksidantëve në to është disa herë më e lartë se në produktet e zakonshme. 

Supër ushqimi është ushqim natyral që nuk përpunohet. Është më mirë të konsumohen të papërpunuara. 

 

Duke e përfshirë atë në menunë e përditshme, ne forcojmë imunitetin, shtojmë energji në trup dhe zvogëlojmë rrezikun e sëmundjeve.

 

 

Avantazhet e dietës ushqimore bio + super liri + kakao + lukuma.

 

Diet-Food Bio + Super Flax + Kakao + Lucuma është një produkt 100% natyral dhe organik, i çertifikuar  që do të thotë se nuk do të gjeni substanca të tjera jo të shëndetshme. 

Liri është pasuruar në 10% me farat e kakaos dhe në 5% me lukuma për efekte më të mira dhe më të plota për promovimin e shëndetit.

 

 

Përfitimet kryesore të konsumimit të përbërësve të përmbajtura në Diet-Food Bio + Super Flax + Kakao + Lucuma:

 

• Janë një burim i shumë vitaminave dhe mineraleve,

• Farat e linit janë të pasura me fibra, zink dhe vitaminë E,

• Liri është një burim i omega-3 dhe omega-6,

• Kakaoja i siguron trupit magnez, vitaminë K dhe B3,

• Lukuma siguron një sasi të madhe hekuri.

 

Si ndikon pozitivisht në trup Diet-Food Bio + Super Flax + Kakao + Lucuma:

 

• Sasia e madhe e acideve yndyrore omega 3 dhe 6 zvogëlon kolesterolin në gjak dhe ka një efekt pozitiv në funksionin e zemrës,

• Përmban flavonoide që kanë një efekt të dobishëm në zemër,

• Sasi e madhe e magnezit, e cila është e nevojshme për të gjitha ndryshimet metabolike,

• Sasi e madhe fibrash ju lejon të pastroni trupin,

• Prania e hekurit ndihmon në transportimin e oksigjenit në çdo qelizë të trupit, gjë që zvogëlon lodhjen.

 

Si të dozoni Diet-Food Bio + Liri + Kakao + Lucuma në një mënyrë të shëndetshme dhe të lehtë?

 

Hani përgatitjen Diet-Food Bio + Liri + Kakao + Lucuma në formën që ju pëlqen. 

Konsumoni deri në 30 g çdo ditë duke e shtuar në qumështin e preferuar, kosin ose piijen tuaj. 

Mund ta spërkatni me biskota ose në një sallatë.

 

Sasia: 200 gr 

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA