Kategoritë

zoomable
Dorezë për pastrimin e makeup-it - Glove Makeup Removal

Dorezë për pastrimin e makeup-it - Glove Makeup Removal

1000 lekë

Doreza për pastrimin e makeup-it

 

Rregulli i artë i kujdesit  për fytyrën tuaj është gjithmonë në fund të ditës.

Produktet sintetike mund të shkaktojnë alergji, kështu që pambuku është zgjidhja më e mirë.

 

Një nga mënyrat për ta bërë heqjen e mbetjeve e pluhurit dhe produkteve të tjera në mënyrë të përsosur është me një dorezë për heqjen e make-up-it që përdoret për pastrimin dhe kujdesin e lëkurës, madje heq edhe make-upin e papërshkueshëm nga uji.

 

Punuar nga material pambuku, për prodhimin e të cilit nuk përdoren kimikat me një struktur të përsosur e cila lejon pastrimin e poreve në mënyrë prefekte.

Përveç kësaj mundëson një lëkurë të butë ,lejon që lëkura të ketë qarkullim më të mirë të gjakut dhe heq qelizat e vdekura.

 

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe për më të ndjeshmet.

 

Është ideal për trajtimin e qafës, zonën përreth syve dhe tërë fytyrën. 

E destinuar për të gjithë njerëzit, pavarësisht nga mosha dhe lloji i lëkurës. ... sepse ne mendojmë për ju ...

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA