Kategoritë

zoomable
Vaj Trëndafili Të Egër - Rosehip Oil

Vaj Trëndafili Të Egër - Rosehip Oil

1600 lekë

Serum me vaj trëndafili të egër i cili rritet në malet e famshme Ande nga Kili

Thuhet se vaji i trëndafilave të egër ndihmojë në lulëzimin dhe siç quhet ndryshe mbretëreshë mes luleve, prandaj çdo përshkrim për të nuk është i tepërt.

100% me vaj natyral trëndafili të egër Kilian.

Serumi i përbërë nga vaji i trëndafilit të egër Kilian i përfituar me metodën e presimit në të ftohtë (cold press) përdoret për:


▪︎ Rigjenerimin e lëkurës të lënduar, plagë, djegje të ndryshme, shenja post-akne,
▪︎ Shenja nga ndërhyrjet e ndryshme kirurgjikale, rrudha të thella dhe shenja të pleqërisë (antiage),
▪︎ Shenja dhe njolla në lëkurë nga rrezet e diellit,
▪︎ Prandalues i mirë i rrudhave, strijave dhe shenjave gjatë shtatëzanisë,
▪︎ Ndihmon lëkurën të kthejë ngjyrën dhe tonifikimin e saj natyral.

 

Rezultate të shkëlqyera për vetëm një muaj. 


Nuk preferohet që të dilni në rreze dielli menjëhetë pas përdorimit.

Të ruhet në vend të freskët dhe errët.

 

Sasia: 30 ml 

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA