Kategoritë

zoomable
Vaj Liri Bio Organik - Organic Flaxseed Oil

Vaj Liri Bio Organik - Organic Flaxseed Oil

1300 lekë

Vaji i lirit Premium shtrydhur në të ftohtë !

 

Fara e lirit ose vaji i lirit është  burimi më i pasur bimor natyror i omega-3  dhe përbëhet nga  57% acid alfa - linolenik . 

Asnjë burim tjetër bimor nuk përmban aq shumë acid alfa-linolenik.

Mund të përdoret si një shtesë dietike dhe është ideale për  vegjetarianët  dhe  fëmijët !

 

 

Fara e lirit për shëndetin e grave:


Ajo balancon hormonet, rregullon dhe ekuilibron nivelet e estrogjenit.
Mbron nga kanceri i gjirit (lignans).
Ka efekte shëruese në çështjet gjinekologjike si PMS, ngërçet, simptomat para menopauzës, endometrioza dhe infertiliteti femëror.
Mbron mitrën.

 

Vaji i lirit për shëndetin e kafshëve shtëpiake:


Vaji i lirit është duke u bërë gjithnjë e më popullor për ata që kujdesen për shëndetin e kafshëve shtëpiake.
Ka përfitime të konsiderueshme ushqyese kuajt dhe kafshët e tjera të zbutura si pulat ,qentë.
Acidi linolenik (ALA) përmban një kontribut të rëndësishëm në parandalimin e artritit dhe sëmundjeve kardiovaskulare.
Përveç kësaj, ai forcon ndjeshëm sistemin imunitar të kafshëve.

 

• Procesi i nxjerrjes bëhet përmes avullimit në të ftohtë pa përdorimin e ndonjë tretësi kimik.

• Filtruar në fibra karboni .

• Bio Çertifikuar GR-BIO-01 , ISO 22000 , BEST GREEK FOOD AWARDS 2019 

 

Sasia: 250 ml   

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA