Kategoritë

zoomable
Pastë Dhëmbësh (Shege) - Himalaya Dental Cream

Pastë Dhëmbësh (Shege) - Himalaya Dental Cream

420 lekë

Formulim i veçantë, klinikisht i testuar me përmbajtje nga Neem dhe Shega që jo vetëm kanë shije ekzotike, por ruajnë gingivat dhe dhëmbët të shëndetshme për një kohë të gjatë. Vetitë antibakteriale dhe adstringjente të Dental Cream Neem mbajnë nën kontroll higjenën e gojës, ruajnë dhëmbët dhe gingivat të shëndetshme. Pasururar me 

 

· Fluorid natyral Natural

· Natyral fluoride për mbrojtje totale – Calcium Fluoride (500 ppm F) Pa fluoride

· Ndihmon në parandalimin e gjakosjes së gingivave

· Forcon gingivat dhe dhëmbët

· Lufton patogjenët

· Testuar nga dentistët

 

Përmban ekstrakte nga Neem, Shega dhe ingredientë herbalë të tjerë. Parandalon gjakosjen dhe forcon gingivat.

 

Përdorimi: Të përdoret dy herë në ditë me një furçë të butë. Mos të gëlltitet. Për fëmijë deri në 6 vjeç rekomandohet të përdoret një sasi paste në madhësinë e një kokrre bizele.

 

Sasia: 100 gr