Kategoritë

zoomable
Pastë Dhëmbësh me Kripe - Himalaya Dental Cream(Salt)

Pastë Dhëmbësh me Kripe - Himalaya Dental Cream(Salt)

420 lekë

Formulim i veçantë, klinikisht i testuar me përmbajtje të kripës natyrale për një buzëqeshje rrezatuese. Në sajë të vetive abrazive natyrale, kripa pastron në thellësi ndërsa shmang krijimin e njollave në dhëmbë. Himalaya Dental Cream Salt ruan dhëmbët dhe gingivat të shëndetshme.

 

· Pa fluoride

· Ndihmon në zbardhjen e dhëmbëve

· Abraziv natyral kundër formimit të pllakave dentare

· Shmang formimin e njollave në dhëmbë

· Testuar klinikisht

 

Përdorimi: Të përdoret dy herë në ditë me një furçë të butë. Mos të gëlltitet. Për fëmijë deri në 6 vjeç rekomandohet të përdoret një sasi paste në madhësinë e një kokrre bizele.

 

Sasia: 100 gr