Kategoritë

zoomable
Pastë Dhëmbësh (Karafil) - Himalaya Dental Cream Clove

Pastë Dhëmbësh (Karafil) - Himalaya Dental Cream Clove

420 lekë

Formulim i veçantë, klinikisht i testuar me përmbajtje nga Karafili që garanton frymëmarrje të freskët përgjatë gjithë ditës. Vetitë antibakteriale të Dental Cream ndihmon të ruajë gojën të freskët, të pastër dhe të shëndetshme.

 

· Pa fluoride

· Veti antibakteriale

· Dhëmbë dhe gingiva të shëndetshme

· Përmban Vaj nga Eugenia Caryophyllus (Karafili).

 

Përdorimi: 

Të përdoret dy herë në ditë me një furçë të butë. Mos të gëlltitet. Për fëmijë deri në 6 vjeç rekomandohet të përdoret një sasi paste në madhësinë e një kokrre bizele.

 

Sasia: 150 gr