Kategoritë

zoomable
Krem ushqyes për lëkurën - Nourishing Skin Cream

Krem ushqyes për lëkurën - Nourishing Skin Cream

500 lekë

Himalaya Nourishing Skin Cream, një kombinim i përkryer i tre ekstrakteve bimorë për rigjallërimin e lëkurës. Përhapet lehtë dhe nuk ngjit, mbron, hidraton dhe ushqen. I pasuruar me Aloe Vera, i cili hidraton dhe ushqen; ekstrakte të Winter Cherry dhe Kino Tree, të cilët mbrojnë lëkurën nga ndotjet dhe moti i thatë.

Përdorim i përditshëm për të gjitha llojet e lëkurës.

 

· Ushqen, hidraton, mbron

· Mbron nga ndotjet dhe moti i thatë.

 

Përdorimi:

Përhap me kujdes Nourishing Skin Cream rreth e përqark fytyrës, në pjesën e qafës dhe në zonat e interesuara të trupit dy herë në ditë. Për rezultate të mira përdore rregullisht. I përshtatshëm për çdo lloj lëkure.

 

Sasia: 50 ml