Kategoritë

zoomable
Solucionin per ushqyerjen e flokëve - Dilan

Solucionin per ushqyerjen e flokëve - Dilan

1000 lekë

Solucionin per ushqyerjen e flokëve.

Përbërësit e Dilan:
Ujë i dejonizuar, acid acetik, alkool etilik, ekstrakt hurdhre.

Për çfarë përdoret?
Për njerzit që janë qere (qose) dhe atyre që u kanë rënë flokët nga 3-4 vite.

Për kokë , vetulla dhe mjekër.

Mënyra e përdorimit për mjekrën:
Me krehrin që krehni mjekrën, aplikojeni për 1 deri në 2 orë. Fillimisht acaroni zonën me dermallorer ose një gjilpërë apo me një kruejtëse dhëmbësh derisa të skuqet. Pastaj me një kunj veshesh aplikoni solucionin në zonën problematike për 15-20 minuta.
Këtë proces e aplikoni për 4 javë. Fillimisht qimet do te dalin të verdha dhe të holla, por më pas do të marrin formën dhe ngjyrën e mjekres tuaj në tërësi.

Përdorimi për flokët:
Me kunjin e vesheve e aplikoni për të paktën 30 minuta. Këtë proces e bëni 2 herë në javë për 4 javë rresht.

Nëse pas aplikimit ndodh skuqje (irritim) mbrëmjeve lyjeni me një nga këto kremra: medacassol, silverdin, bepantene, pantenol.

Aplikohet në zonën e dëshiruar me pambuk
Solucioni të mbahet larg fëmijëve
Gjatë përdorimit shmangni kontaktin me gojë dhe sy, nëse ndodh shpërlajeni me ujë të bollshëm.
Dilan përdoret një herë në ditë.

 

Sasia: 20 ml