Kategoritë

zoomable
Vaj Esencial/Parfum Dru Sandali - Sandalwood Essential Oil/Perfum

Vaj Esencial/Parfum Dru Sandali - Sandalwood Essential Oil/Perfum

800 lekë

Vaji i drurit të sandalit ka një efekt qetësues për të gjitha llojet e infeksioneve. Vaji i drurit të sandalit është i provuar si një ilaç natyral që lehtëson dhimbjen dhe lehtëson nervozizmin.
Nga përfitimet e shumta të këtij vaji, ndikimi i tij në humor bie më shumë në sy. Inkurajon qartësinë mendore, kujtesën, vëmendjen dhe përqendrimin
Është shumë e dëshirueshme që ta keni afër në punë ose gjatë mësimit.

Aroma : Ka një aromë qetësuese dhe aromatike.

Paralajmërim: Vetëm për përdorim të jashtëm. Mbani në temperaturën e dhomës në një vend të freskët dhe të thatë, larg fëmijëve.

Sasia: 10ml