Kategoritë

zoomable
Kura Bimore (Krem) Për VITILIGON

Kura Bimore (Krem) Për VITILIGON

2500 lekë

“Motra ime e ka përdor kremën tuaj për vitiligo dhe shumë jemi të kënaqura. Së pari ju ka errësu lëkura tek shenjat e bardha që i ka pas, mandej ju kanë paraqit pikla te zeza Brenda shenjave të bardha të cilat janë zgjonu dhe shpërnda derisa e kanë marr ngjyrën e lëkurës… Këshillë krejt atyre që fillojnë ta përdorin kremën: dilni në rreze të diellit pasiqë e keni masazhu lëkurën me krem sepse më shpejt ndikon!!!” (M.J)

Krem bimor për Vitiligo-n
Kremi stimulon me sukses rivendosjen e ngjyrës natyrale të lëkurës në vende ku shfaqen pika dhe njolla të bardha si pasojë e humbjes së pigmentit.
Nuk përmban kortikosteroide ose kimikate të tjera, është tërësisht bimore me përmbajte të bimëve dhe vajrave shëruese, dyllit të bletës, etj.

Përbërësit e zgjedhur të kremit depërtojnë nëpër poret e lëkurës dhe stimulojnë melanocitet për të prodhuar melaninën, një hormon përgjegjës për pigmentim të lëkurës.

Përbërësit:
- Në përmbatje ka 8 bimë shëruese të trajtuara me vaj ulliri me teknikën Presim i ftohtë (Cold Press) si: hithra, lavandë, gjethe repkë (gjethe rodhe), ekstrakt susami, gjethe dielli, bima e quajtur shpirti (zemra) i nënës,etj.
- 6 lloje të vajrave esenciale
- Dyll blete

Përdorimi:

Aplikoni kremin dy herë gjat ditës dhe një herë natën përpara se të flini në zonat ku është shfaqur Vitiligo, nëse është e nevojshme dhe më shpesh.

 

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA