Kategoritë

zoomable
Krem Dielli UV 50+ me permbatje kolagjeni - Nitro Canada

Krem Dielli UV 50+ me permbatje kolagjeni - Nitro Canada

700 lekë

Sistemi i menjëhershëm i mbrojtjes UVA / UVB dhe kujdesi aktiv për zbardhjen

Mbron lëkurën nga rrezet ultravjollcë,
Ndihmon në ndriçimin e lëkurës tuaj në mënyrë të sigurt dhe efektive,
Mbron lëkurën nga efektet e jashtme si nxehtësia dhe atmosfera,
I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës së dëmtuar dhe të ndjeshme,
Në mënyrë efektive zvogëlon nxirjen dhe mbron lëkurën nga djegia e diellit
Zvogëlon prodhimin e melaninës përgjegjëse për tonin e errët dhe të pabarabartë të lëkurës.
Eshte i pasur me veti hidratuese dhe e bën lëkurën të butë dhe elastike,
Mbrojtja efektive kundër djegies nga dielli dhe plakjes së parakohshme të lëkurës, Mbron menjëherë pas aplikimit, nuk ka nevojë të presësh për 20 minuta.


Përdorimi: Pasi të pastroni lëkurën aplikoni kremin në mëngjes derisa të absorbohet tërësisht

Sasia: 100 ml

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA