Kategoritë

zoomable
Krem natyral për rigjenerimin dhe përmirësimin e lëkurës ( Anti - Strija ) -Natural Balm Hedera Vita

Krem natyral për rigjenerimin dhe përmirësimin e lëkurës ( Anti - Strija ) -Natural Balm Hedera Vita

1500 lekë

Formulë për strija me vajra bimore dhe ekstraktin e vitaminës E dhe Allantoin

Për lëkurë delikate, të lëmuar dhe të tërhequr është projektuar posaçërisht me një përqendrim të lartë të vajrave, të butë në lëkurë, absorbohet shpejt dhe krijon një mbrojtje në sipërfaqe që parandalon humbjen e tepërt të lagështisë dhe nuk e bën pis veshjen.

Ai përmban përbërës të cilësisë së lartë, vajra dhe ekstrakte bimore, vitaminë E , allantoin dhe ky është një kombinim i përshtatshëm për kujdesin dhe mbrojtjen e përditshme të lëkurës, veçanërisht i përshtatshëm për lëkurën e thatë dhe lëkurën me strija.

Krem për lëkurë delikate, të lëmuar dhe të tërhequr:


• E lë dukshëm lëkurën më të lëmuar, më të fortë dhe më elastike ,
• Zvogëlon madhësinë e strijave ekzistuese ,
• Mbron lëkurën nga efektet anësore të ndikimeve të jashtme dhe tharjes, duke zvogëluar shfaqjen e strijave të reja
• Krijon një shtrese mbrojtëse në sipërfaqen e lëkurës që parandalon humbjen e tepërt të lagështisë,
• Përmban allantoinë që qetëson lëkurën dhe vitaminë E, e cila mbron lëkurën nga radikalet e lira.

• REKOMANDOHET PËR PËRDORIM TË PËRDITSHËM NË FYTYRË DHE NË TRUP
• ËSHTË I PËRSHTATSHËM PËR TË GJITHA LLOJET E LËKURAVE
• MUND TE PERDORET NGA GRATE SHTATËZËNA , NËNAT GJIDHËNËSE DHE NGA FËMIJET.

 

Sasia : 200 ml

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA