Kategoritë

zoomable
Karamele për kollë dhe dhimbje fyty - Koflet-H Limon

Karamele për kollë dhe dhimbje fyty - Koflet-H Limon

360 lekë

Qetëson dhimbjen e fytit dhe kollën në infesionet orofaringeale si tonsiliti, faringiti dhe laringiti

Qetëson kollën alergjike, kollën nga duhanpirja, kollën e shoqëruar me COPD

 

Koflet-H Limon, lozenge me shije limoni për dhimbje fyti, kollë alergjike, kollë të thatë & me sekrecione. Përveç ekstrakteve bioaktive, Koflet përmban dhe mjaltë. Vetitë ekspektorante dhe mukolitike reduktojnë viskozitetin e sekrecioneve. Koflet vepron si antitusiv periferik, redukton irritimin e mukozave, spazmat bronkiale, ka veti antialergike, antimikrobiale dhe imunonxitëse. Vetitë demulcente te Koflet lehtësojnë frymëshkëmbimin.
Rekomandohet në dhimbje fyti, kollë të thatë & me sekrecione në fëmijë mbi dy vjeç dhe të rritur.

Ingredientët:
Balsamodendron mukul 35mg,
Vitis vinifera 35mg,
Ocimum sanctum Syn. O.tenuiflorum 25mg,
Hyssopus officinalis 25mg,
Tinospora cordifolia 20mg,
Adhatoda vasica Syn. A.zeylanica 15mg,
Myristica fragrans 15mg,
Glycyrrhiza glabra 15mg,
Onosma bracteatum 10mg,
Viola odorata 10mg,
Embelia ribes 8mg,
Solanum xanthocarpum Syn. S.surattense 8mg,
Cinnamomum cassia 8mg.


Indikimet:
Dhimbje fyti.
Kollë të thatë dhe produktive nga shkaqe të ndryshme (faringit, laringit, trakeo-bronshit, sinuzit).
Kollë të asociuar me infeksione akute apo kronike të traktit respirator të sipërm dhe të poshtëm.
Kollë nga duhanpirja.

 

Avantazhet:
Shije e pëlqyeshme
Përdoret si për fëmijë, astu edhe për të rritur
Për dhimbje fyti dhe kollë të natyrave të ndryshme (kollë të thatë, me sekrecione dhe alergjike)
I pasuruar me mjalt organik.

 

Përdorimi:
Fëmijë mbi 2 vjeç dhe të rritur: 1 lozenge tre- katër herë në ditë.

 

Sasia: 2x 6 karamele.