Kategoritë

zoomable
Xhel Antimykotik për këmbët - Antibacterial Foot Gel

Xhel Antimykotik për këmbët - Antibacterial Foot Gel

800 lekë

Xheli antibakterial i këmbëve Hedera Vita i pasuruar me bimë nga Ballkani (pema e çajit, rigon i egër, sherebelë e egër, karafil), eliminon aromat e pakëndshme dhe rikthen freskinë në këmbë.
Parandalon përhapjen e baktereve dhe kërpudhave dhe siguron mbrojtje deri në 24 orë.
Parandalon proceset inflamatore, qetëson lëkurën e irrituar.
Përdorimi i rregullt i xhelit antibakterial parandalon rikthimin e aromave të pakëndshme dhe ruan freskinë e këmbëve dhe këpucëve.

Mënyra e përdorimit:
Aplikojeni në këmbë të pastra në mëngjes dhe në mbrëmje për rezultate më të mira.

Kujdes:
Shmangni kontaktin me sytë.
Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve, në temperatura deri në 25 gradë.

Sasia: 150 ml

 

NDALOHET KOPJIMI DHE PËRDORIMI I PA-AUTORIZUAR I TEKSTEVE;

TE GJITHA TE DREJTAT E REZERVUARA PER 
© BIO HERBAL ALBANIA