Kategoritë

zoomable
Shampo për rritje floku

Shampo për rritje floku

1000 lekë

RESTOREX speed & strong Shampoo

Për rritje 2 herë më të shpejtë të flokut! 

1.Restorex kundër rënies së flokëve
2.Restorex për flokë të thatë dhe të dëmtuar
3.Restorex për flokë të hollë dhe me yndyrë
4.Restorex për zbokth
5.Restorex për flokë të lyer.

Formula organike IVY EXTRAC&PHYTOSTEROL siguron shëndetin e flokëve , stimulon zgjatjen e shpejtë të tyre si dhe skalbin e kokës e bën më të shëndetshëm. 
Vitaminat bimore dhe mineralet në formulën e sajë, duke forcuar dhe ushqyer rrënjët e flokëve i sigurojnë flokut rritje të shpejtë dhe të shëndetshme .

Përdorimi:

Aplikoje shapon në flokët e lagura, masazhoje skalpin me anë të gishtave dhe shpërlaje mirë. 
Rekomandohet të përdoret çdo ditë rregullisht.