Kategoritë

zoomable
SHAMPO BISHT KALI & GINSENG - HORSE SHAMPOO QUEEN LOVE ORIGINAL

SHAMPO BISHT KALI & GINSENG - HORSE SHAMPOO QUEEN LOVE ORIGINAL

800 lekë

SHAMPO BISHT KALI TANI EDHE ME GINSENG TË SHTUAR!


Shampo bisht kali me ginseng është trajtimi për flokë të dëmtuar, për flokë që nuk rriten dhe për flokë që bien vazhdimisht.

Shampo Horse është një nga shampot më të mira për rigjenerimin e flokut të dëmtuar. Ajo kondicionon dhe e mban flokun të balancuar.

Shampoo Horse With Ginseng stimulon rritje të shpejtë dhe parandalon rënien. 

 

Për më shumë informacion rreth përdorimit të sajë kliko [Këtu]