Kategoritë

zoomable
Shampo me Ekstraktin e Bishtit te Kalit 355 ml

Shampo me Ekstraktin e Bishtit te Kalit 355 ml

500 lekë

Formula speciale në shampon me ekstrakte të bishtit të kalit parandalon rënien e flokëve dhe zbokthin. 
Ajo është e pasur me përbërës bimorë. 
Mirëmban flokët, i jep volum dhe shkëlqim dhe përmirëson shëndetin e tyre. Kjo shampo është ideale për flokë të dëmtuar dhe të lyer.
Bishti i kalit: ndihmon çdo lloj floku duke i bërë të shëndetshëm dhe të shkëlqyeshëm. Rritja e shpejtë e flokëve pasurohet nga aminoacide thelbësore në mënyrë për ta transformuar flokun e zakonshëm në flokë të shkëlyeshme.