Kategoritë

Më të rejat

Të sugjeruara

Mehlemi PROPOLIS - Balsam rigjenerues per Ekzeme , Psoriaze, Djegje

Mehlemi PROPOLIS 100 % Punim Dore Mehlem i përgaditur me shumë kujdes, testuar dhe dëshmuar.Propolis mehlemi është zgjidhja juaj natyrale për: PSORIAZË, MAJASIL, EKZEM, DJEGJE , HEMORROIDE, DEKUBITUS, AKNE, HERPES , etj. Ndikimi dhe dobitë e mehlemit: ▪︎ Largon skuqjen e lëkurës▪︎ Ndihmon në shërimin e PSORIAZËN, MAJASILIN, HEMORROIDET, EKZEMËN,▪︎ Stimulon procesin e regjenerimit të lëkurës,▪︎ Ndihmon për aknet e moshës së pubërtetit,▪︎ Përshpejton procesin e mbylljes së plagëve në lëkurë,▪︎ Përshpejton shërimin e të djegurave në lëkurë,▪︎&n...
Më Shumë

Kapsula Gjemb Gomari, Detox i Mëlçisë - Purasana Bio

  Farat e Silmibias e njohur në gjuhën popullore si “gjembi i gomarit” , me origjinë nga Mesdheu. Grekët e lashtë dinin se si të përdorin gjembin e gomarit si ilaç për sëmundjet hepatobiliare (studimin e mëlçisë) mijëra vjet më parë .Sot, në përgjithësi, Tabletat e Detoksifikimit të Mëlçisë Gjemb Gomari janë mjaft të popullarizuara në SHBA dhe Evropë.Përdorimet:Farat e gjembaçit të gomarit përmbajnë silymarin, një antioksidant i fuqishëm që ndihmon:• Në mbrojtjen dhe rivendosjen e funksionit të mëlçisë,• Pastron mëlçinë, • Ndihmon n...
Më Shumë