Kategoritë

Më të rejat

Të sugjeruara

Kapsula të farës së zezë

Kapsula nga Vaj I farës së Zezë Presim të ftohtë !Kapsula të vajit të Farës së Zezë me përfitime kolosale për ju dhe mirëqenien tuaj ✔▪️ Ndihmojnë kundër viruseve dhe gripeve,▪️ Ndihmojnë në forcimin e imunitetit,▪️ Ndihmojnë kundër mykut,▪️ Ndihmojnë kundër infeksioneve,▪️ Ndihmojnë në shëndetin e lëkurës,▪️ Ndihmojnë në reduktimin e stresit,▪️ Ndihmojnë për gjumë më të shëndetshëm,▪️ Ndihmojnë në balancimin e hormoneve,▪️ Ndihmojnë në forcimin e zemrës,▪️ Ndihmojnë në pastrimin e gjakut,▪️ Ndihmojnë në imunitetin e mushkë...
Më Shumë

Llamba me Kripën e Himalajes dhe dobitë e saj të shumta shëndetësore - Salt Crystal Aroma Lamp

Kripa e himalajes vjen nga minierat e thella nëntokësore të Khera-s, Pakistan, që ndodhen në skajin perëndimor të maleve Himalaje. Këto blloqe të gdhendura me dorë janë burimi i vetëm i kripës së vërtetë himalaje me ngjyrë rozë.   Kripa Himalaje përdoret për të bërë edhe “Ndriçues Kripe”… nuk janë diçka që mund të hahet, por janë bërë aq të njohur sa meritojnë një përmendje dinjitoze.   Këto ndriçues të brendshëm përdoren jo vetëm si dekor i përkryer i ambjenteve tuaja,por mbi të gjitha kanë funksion parësor atë të p...
Më Shumë